piektdiena, 2018. gada 30. marts

Lielais Gavēnis 45. Krusta Ceļš pa Olaini.

Lielais Gavēnis 45. Krusta Ceļš pa Olaini.

Šodien pēc plkst. 18. beidzās Kristus Ciešanu liturģija un, pēc sagatavošanas, plkst. 19.00 sākās 2 stundu (gandrīz) Krusta Ceļš pa Olaines ielām. Maza daļa aizgāja uz mājām, tikai daži vecie cilvēki un es palika baznīcā, bet gandrīz visi piedalījās Krusta Ceļā.

Ziniet, nebija tā, ka kāds nogurums adorācijas laikā vai kaut kas līdzīgs atnāca, nē. Bet liels prieks un miers bija cilvēkos, kuri lūdzās un skaitīja daudzas lūgšanas.

Svētīga diena, lūgšanu pilna. Un kad tuvojās Krusta Ceļa dalībnieki atpakaļ ceļā, mēs viņus dzirdējām jau no tālienes, jo viņi skaļi un skaisti dziedāja. Viņi gāja kā Kunga Jēzus Armija, Svēto Armija, kura tuvojas Debesu Valstībai - ja drīkst salīdzināt mūs mierīgus lūdzējus baznīcā, kuri Vissvētākā Sakramenta priekšā palikam nomodā, salīdzināt ar Debesu Valstību. Bet, īstenībā, kur Jēzus Kristus, tur jau sākas Debesis, vai nē?

Vakar atpakaļ parādījās lielas problēmas ar manu telefonu un es jau zināju, ka man vienkārši svētku laikā telefona nebūs, un viss. Bet kad aizgāju palūgties baznīcā, viss uzlabojās.

Pateicība Dievam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru