otrdiena, 2018. gada 16. janvāris

Darba pilna diena

Darba pilna diena

Visa diena padota Dieva žēlsirdībai. Par to vairāk rakstīju šeit. Visi citi darbi gaida. Kāda liela teksta labošana - gaida nedēļu. Kāda lielāka teksta labošana un redakcija - gaida dažas nedēļas. Citi teksti - gaida. Jo tagad viss padots Dieva žēlsirdībai.

Svētceļojuma sarakstā bija jau dažas draudzes un šodien vēl daži prāvesti pieteica savas dradzes. Saraksts ir šeit . Kaut gan laiks ir īss, jo kas tas ir divi ar pusi mēneši (svētceļojuma laiks: 4. febr. - 15. apr.), tomēr dažas draudzes gribētu turēt pie sevis Žēlsirdīgā Jēzus svētbildi un svētās Māsas Faustīnes relikvijas pat vairāk nekā divas nedēļas. Es protams priecājos.

Sagatavoti materiāli mājas lapā http://uzticies-jezum.mozello.lv/  un svētceļojums ar visu to, kas tur būs, var palīdzēt daudziem cilvēkiem pieņemt tādu "dzīves stilu" - ne tādā nozīmē, kā modē, bet iemācīties dzīvot pēc Dieva žēlsirdības veidiem, uz Dieva žēlsirdības godināšanas pamatiem. Es varu liecināt, ka ir tāda iespēja, jo es tā mēģinu veselu gadu (gads būs februārī). Un, ziniet, pieņemtie pienākumi nedara dzīvi par smagāko, grūtāko. Pretēji, cilvēks mazāk zaudē laiku.

Es gaidu, ka svētceļojuma laikā izdosies vākt cilvēku liecības par to, kā Dieva žēlsirdība maina viņu dzīvi.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru