ceturtdiena, 2015. gada 8. oktobris

Alfa kursi jauniešiem Viļakā
    Vakar vakarā sākās jauniešu Alfa kursi klosterī. Pēc misionāru Kārļa un Rutas, viņu palīgu, ciemiņu un citu labās gribas cilvēku sagatavošanas darbiem lietas sāka iet uz priekšu. Kalpotāju skaits ir pietiekošs, kaut gan vajadzēja misionāriem meklēt tos, kuri atrada laiku palīdzēt. Jauniešu ir apm. 4 reizes mazāk nekā kalpotāju, bet ir cerība, ka nākamajā reizē būs jauniešu gandrīz 2 reizes vairāk. Viss ir priekšā. Mēs neskatāmies uz rezultātiem, jo ir vajadzība sludināt Labo Vēsti par Jēzu Kristu. Tālāk Dievs darbosies cilvēku sirdīs. Es saprotu, ka šie kursi ir taisīti pirmkārt pašu organizatoru labā, jo tas nav kādu izdomātu simbolu propaganda, kur cilvēks ir vienmēr pazemināts, jo padots tādai vai citai ideoloģijai. Tāpēc viss sākas un beidzas ar lūgšanu, kā sarunu ar dzīvo Dievu. Otrkārt Dieva pielūgsme šajā tikšanās nes labumu dalībniekiem, jo dzīve tuvāk Dieva palīdz cilvēkam uzvarēt cīņā ar ideoloģijām, kuras atklāti mūs bombardē, lai izveidotu jauno vergu paaudzi. Tiem, kuri dzīvo tādā nebrīvē, iet līdzi divi elementi: pirmais - viņi nedibina ģimeni un noslepkavo bērnus caur abortiem:
 http://www.pardzivibu.lv/index.php/fakti
caur hormonālām tablētēm:
 http://www.pro-life.pl/tak-dzialamy/wiadomosci/bruksela-zdecydowala-pigulki-dzien-po-bez-recepty
http://www.pro-life.pl/baza-wiedzy/teksty/pigulka-dzien-po-niszczy-poczeta-istote-ludzka
kontracepcijas spirālēm:
 http://www.pro-life.pl/baza-wiedzy/teksty/wedrujace-wkladki-antyimplantacyjne
 Tas ir vislielākais un visbriesmīgākais karš pasaulē.

Otrais elements ir tas, par kuru daudzi dzirdēja, ka cilvēki, kuri paņēma kredītu, nevar to atdot. Viņi nevar arī plānot savu dzīvi, vai mainīt savus plānus, jo vajag strādāt, lai atdotu naudu un procentus.

Bet Dievs katru dienu dod atrisinājumu mūsu problēmām. Šodien svētajā Misē mēs lasām, ka Dieva tauta grib sekot bezdievjem, jo viņiem ir labi, jo viņi sakārtojuši savu dzīvi un ir laimīgi. Un ko atbildēja Dievs? Viņš uzrakstīja Atmiņas Grāmatu, kurā ir Dieva draugu vārdi. Viņi ieies debesu valstībā. Lūk dzīvot kā Dieva draugi, nevis kā "laimīgie" bezdievji, kas ies uz pazušanu, tas ir labā ziņa, kas "izrauj no čībām".



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru