piektdiena, 2018. gada 6. aprīlis

Šodienas darbi dārzā.

Šodienas darbi dārzā.

Šodien gribētos rakstīt par kaut ko citu, konkrēti: par Dieva žēlsirdību. Jo tuvojas Dieva žēlsirdības svētki, šodien kronītis jau noskaitīts, vēl rīt - kā novennas (9 dienas) pēdēja diena. Un tad svētdien Žēlsirdības svētki. Ir jāiet pie grēksūdzes, jāpieņem svētā Komūnija un jāizpilda citas lietas - palasīt var šeit:


vai īsāk šeit:


Es ceru, ka biktskrēsli būs aplenkti un priesteri ātrāk iet klausīties grēksūdzes, jo rindas būs garākas. Es ceru, ka svētās Mises sāksies vēlāk, lai visi pirms Mises paspētu pie grēksūdzes.

Es dzirdēju arī, ka šo svētdien, Žēlsirdības svētkos, "Radio Marija Latvijā" translēs svēto Misi (ar manu homīliju) no Siguldas baznīcas un manu katehēzi par Dieva žēlsirdību. Es ceru, ka Jūs palūgsieties šajā nodomā. Paldies Jums.

Tagad par darbiem dārzā. Šie darbi - galvenokārt vajadzēja griezt kokus un krūmjus ar dažādiem instrumentiem - ir saistīti ar dzīvžogiem, kuri tikai būs veidoti. Vajag sagatavot stādus un drusciņ izdevās sagatavot. Laiks ir labs, zeme mitra. Ja būs Dieva svētība, tad viss būs labi.

Viens no brāļiem parādīja savu talantu celtniecībā, jo sagatavoja konstrukciju, kura palielināja vīnadārzu. Pateicība Dievam un liels paldies brālim-dārzniekam.

Dārzs mainīja savu izskatu un tagad gaidām gan sauli, gan siltus lietus (kaut gan šobrīd ūdens zemē ir - tas var mainīties, kad būs karsti; tāpēc jālūdzas arī par lietiem - laikam vislabāk ar Dieva žēlsirdības kronīti?).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru