pirmdiena, 2018. gada 12. februāris

Kur ir relikvijas?

Kur ir relikvijas?

Kāda svētā relikvijas nozīmē arī šā svētā klātbūtni un darbību. Svētajiem dzīves centrs un pamats bija un ir Jēzus Kristus.

Arī svētās Māsas Faustīnes relikvijas, šīs svētās dzīvi un misiju ir jāredz un jāsaprot tieši tā. Māsa Faustīne ir Dieva žēlsirdības Apustule, tad arī viņas misija ir izplatīt Dieva žēlsirdības kultu - tādā veidā, kā to viņai atklājis pats Kungs Jēzus - jo tas viss ir no Jēzus.

Vēl pirms nāves Māsa Faustīne jautāja Jēzum, vai viņa visu pareizi darīja, vai kaut ko neiznīcināja? Un Jēzus viņai atbildēja, ka nevajag uztraukties, jo viss šis darbs ir Jēzus darbs nevis Faustīnes darbs.

Kā es jau rakstīju (laikam), līdzīgi kā priesteris svin svēto Misi, bet vienmēr centrā ir Jēzus Kristus, nevis priesteris, tā Māsa Faustīne ir Dieva žēlsirdības Apustule, bet centrā ir Žēlsirdīgais Jēzus un Vissvētās Trīsvienības žēlsirdība, nevis Māsa Faustīne. Es to rakstu, jo daži man stāstīja, it kā viņiem nav saprašanās par šo Dieva žēlsirdības svētceļojumu un tie uzskata sv. Faustīnes relikvijas par galvenām un saņemt svētību ar šīm relikvijām un pagodināt tās par svarīgāko nekā Žēlsirdīgā Jēzus svētbilde un Dieva žēlsirdības kults. Tad, es ceru, ka pēc šī teksta lasīšanas šaubu nebūs. Jo galvenais mērķis ir ļoti konkrēts un skaidrs: sākt pašam godināt Dieva žēlsirdību veidos, kurus Jēzus atklāja Māsai Faustīnei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru