otrdiena, 2014. gada 9. septembris

Melnais tauriņš, karš Latvijā, labsajūtas pardevēji un alkohols mammai
    Kāda kundze ienākot mājās ieraudzīja melno tauriņu. Un protams sāka domāt, ko tas nozīmē un ko Dievs viņai grib atklāt. Tas ir viens no piemēriem, cik ļoti mums jābūt uzmanīgiem, lai parastos notikumos nemeklētu to, kā tur nav. Līdzīgi ar to, ka nedrīkst sveicināties pāri slieksnim - no kuriem laikiem tas palika cilvēku atmiņā? No tā, ko es jau sen esmu lasījis, kāds cilvēks, iekams sāka būvēt namu savai ģimenei, savu pirmdzimto nogalināja un upurēja kādiem dievekļiem vai demoniem, un ielika to zem pamatiem. Tāpēc šie pamati, balķis, slieksnis bija sevišķās vietas. Es ceru, ka kāds specialists to lasīs un uzlabos. Bet jau Vecajā Derībā ir runā par pagānu tautu briesmīgo grēku - ka tās nogalināja savus dēlus un meitas un upurēja kādiem demoniem. Vecās Derības tauta par zīmi tam, ka bērni ir Dieva dāvana un ka bērni pieder Dievam, izveidoja tradiciju, kurā vecāki izpirka savu pirmdzimto dēlu un upurēja Jeruzalemes svētnīcā dzīvniekus.
    Es domāju, ka maņticība palika pēc kādiem pagāniskiem rituāliem un pat ticīgie cilvēki to neapzināti lieto, jo tā iemācījās.
    Pats par sevi ir saprotams, ka kur karš, tur iet bojā cilvēki. Nerunāju šeit par autoavārijām vai citiem nelaimīgiem notikumiem. Karā iet bojā cilvēki, kuri varētu tālāk dzīvot, bet speciāli un apzināti tiek nogalināti. Vai bija kari Latvijas teritorijā? Bija. Un gāja bojā cilvēki. Lai zinātu kādi bija kari un kādas konkrētas cilvēku grupas tika likvidētas pēdējo 100 gadu laikā paskatīsimies "Par dzīvību" mājas lapā:
I pasaules karš - zaudētas 90 000 dzīvības
1941.g. izsūtīšana - zaudētas 8 000 dzīvības
1949.g. izsūtīšanas - zaudētas 25 000 dzīvības
II pasaules karš - zaudētas 180 000 dzīvības
Zaudēto dzīvību kopējais skaits apm. 300 000
Kopš 1991. gada līdz 2011. gadam Latvijā veikti 372 000 mākslīgie aborti
Kopš II pasaules kara līdz 1991. gadam Latvijā veikti ?........ mākslīgie aborti (es domāju, ka ne mazāk, kā augšā - kas zina, lai raksta)
    Es esmu pārliecināts, ka šie cipari nav pilni, jo vēl ir tā saukti pretapaugļošanas līdzekļi un tablētes, un cik tur nogalina bērnus? Jā kāds domā, ka Latvijā nav kara, ka ir miers, un karš kā Ukrainā nekad pie mums neatnāks, lai lasa šo tekstu vēlreiz.
    Vai tas nesāp? Mēs lūdzamies par mirušiem: Mūžīgo mieru... Lūdzamies arī par slepkavām, kas nogalina bērnus. Kāpēc par šo ļoti reālo karu nerunā sabiedrībā? Kāpēc tauta netiek atbrīvota un dziedināta no ša kara? Nerunāšu par visu. Pieminēšu tagad īsi vienu iemeslu. Tās ir pretsāpju zāles dotas sabiedrībai, tās ir... (firmas? organizācijas? grupas? - nezinu, kā to nosaukt, bet nesaukšu tās vārdā) tādi, kuri savā "darbā" mācā: Neskatieties uz realitāti, jo vissvarīgākā ir jūsu labsajūta, jūsu pirmā vieta, tā visu veidosiet, lai jums būtu labāk... Mēs ar savu metodi jums palīdzēsim... Lūk, tās ir netikai pretsāpju zāles, bet arī īsta inde.
    Un vēl palika šis alkohols mammām: Alkohols, kuru dzer sieviete būdama stāvoklī, ļoti nopietni draud bērna dzīvībai, veselībai un attīstībai. - tā, starp citiem runā "Pro life" pārstāvji Polijā. Tieši šodien ir Pasaules FAS Diena. FAS (Fetal Alcohol Syndrome) liecina, ka alkohols, kuru dzer sieviete stāvoklī, pēc padsmit minūtēm jau ir bērna asinīs un vienmēr nicina šo bērnu. Bērns sliktāk attīstās, sākas slimības, kas var vest līdz nāvei. No FAS nevar izārstēties. Tas ir diemžēl nākamais elements kara, kas notiek Latvijā, kaut gan Latvijas-Krievijas robežā miers...
    Bet cerība ir Dievā. Lūk, šodienas Evaņģēlijā lasām, ka Jēzus dziedina cilvēkus un visu sabiedrību un ka deva šo varu Apustuļiem un viņu pēcnācejiem. Baznīcā cilvēks satiekas ar dzīvo Dievu, cilvēks, kuram ir Baznīcas ticība, pat vismazākā. Jo ar Jēzu Kristu varam satikties ticībā...

I pasaules karš – zaudētas 90‘000 dzīvības
1941.g. izsūtīšana – zaudētas 8‘000 dzīvības
1949.g. izsūtīšana – zaudētas 25‘000 dzīvības
II pasaules karš – zaudētas 180‘000 dzīvības
Zaudēto dzīvību kopējais skaits ~ 300‘000
- See more at: http://www.pardzivibu.lv/index.php/fakti#sthash.xF5ADooP.dpuf

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru