ceturtdiena, 2014. gada 16. oktobris

Tev nekad miera nebūs, ja ticēsi tādām lietām.
    Kā nerakstīt par tādām lietām, ja nāk sieviete un runā, ka tic tam, kas zīlē un pravieto par laiku, piemēram kāda būs ziema? Ar vislielāko cieņu un pazemību, cik tikai manī tās ir, es lūdzu, lai katrs, kas tic tādām lietām, atgrieztos pie Dieva, pie patiesa Dieva. Jo tikai Viņš visu zina, Viņš vienkārši ir Kungs, visvarenais Dievs. Bet nākotnes tādā nozīmē, ka var uzzināt, ka viss ir saplānots kā mehanismā, kur nekas nevar mainīties, un ka ir iespēja tur paskatīties un uzzināt, tādas nākotnes nav! Par tādu "nakotni" var runāt tikai melus! Vēlreiz saku: tādas nākotnes nav, nepastāv. Visa nākotne ir Dievā, Dievs to veido, Viņš to dara tagad! Vienotība ar Viņu - tā ir mūsu tagadne, nākotne un viss. Tas, kas zīlē, vai dara līdzīgas lietas, neieies Debesu Valstībā. Ārpus (Debesu Valstības) paliks suņi, burvji un netikļi, slepkavas un elku pielūdzēji un ikviens, kas mīl melus un ir melīgs (svētā Jāņa Atklāsmes grāmata, 22, 15).
    Kad svētais Pāvils iegāja kādā pilsētā, kur "strādāja" zīlniece, izmeta no viņas zīlēšanas garu. Jo kur notiek tādas lietas, tur darbojas gari, nevis kādi spēki vai cilvēka spējas, vai sevišķas gudrības. Un šie gari ienīst Dievu. Tāpēc Apustulis Pāvils ar varu, kuru saņēma no Jēzus, tas nozīmē no Dieva, izmeta šo ļauno garu un atbrīvoja sievieti no šīs verdzības. Jā, jā, tur, kur notiek maģija, nekādas brīvības nav, tikai verdzība un izmisums, un bailes. No tā tikai Jēzus atbrīvo. Vai tu, brāli un māsa, esi jau tik paverdzināts, ka pat neesi spējīgs padomāt, ka Jēzus tevi atbrīvos? Es ticu netikai, ka tu tā padomāsi, bet vēl vairāk, ka tu skriesi pie Jēzus un atdosi Viņam visu, sevišķi sevi pašu. Kad Pāvils izmeta šo ļauno garu, tad vinu apsūdzēja, jo sieviete jau negrēkoja un nemeloja cilvēkiem, ka esot zinājusi nākotni (tikai Dievs, mani dārgie, zina visu, neviens cits. Pat visgudrākais cilvēks, vai ļaunais gars ar lielo inteliģenci, nezina, kas notiks pat pēc sekundes), bet par šo "darbu" zīlnieces šefam bija ieņemumi.
    Tad mēs skaidri redzam, ka katrs, kas ir saistījes ar maģiju, zaudē Dieva žēlastību, dzīvo melos, zaudē naudu, dzīvo nebrīvē, pieņem par patiesību visu to, ko kāds viņam pateiks, ieiet kontaktā un dialogā ar ļauniem gariem. Efekti: aptumšots prāts, iznīcinātas emocijas, nevar pieņemt nekādu lēmumu dzīvē, tukšums kabatā un sirdī, smagie grēki, bailes un tā tālāk. Vai ne labāk ir to visu atmest? Un pieņemt Jēzu par savu Kungu un Pestītāju, iemācīties lūgties, runāt ar Jēzu, būt kopā ar Viņu vislielākā draudzībā?
    Vai tu zini, ka šīs cilveks, kas tev zīlē par laiku, rakstā, ka ir Daba (tu saproti?), ka egles, ka koki ir dievišķi? Vai tu arī gribi ieiet tādā kaktiņā? Varbūt tev arī mājās uz plaukta ir tādi ziloņi, kurus tu nevari izmest, jo būs nelaime? Laiks atbrīvoties no tā visa. Jāatdod tas viss Jēzum. Un būs labi. Protāms, nebūs viegli, bet Jēzū Kristū, tikai Viņā, cilvēks ir laimīgs un tikai Viņš ir mūsu nākotne. Lūdzu, pieņem Jēzu!
    Tas, Kas sēdēja tronī, teica: "Redzi, Es visu daru jaunu. [...] Es esmu Alfa un Omega, Sākums un Gals. Es došu izslāpušajam dzert bez maksas no dzīvā ūdens avota. Kas uzvar, tas manto šo visu, un Es būšu viņa Dievs, un viņš būs mans dēls. Bet bailīgajiem un neticīgajiem, negantniekiem, slapkavām un netikļiem, burvjiem un elku pielūdzējiem, un visiem meļiem būs daļa degošā uguns un sēra ezerā, kas ir otrā nāve".
 *  *  *
    Aicinu uz LPM! Skaties - iepriekšējo dienu ziņās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru